Şehit Erhan Ar İlkokulu

Vizyon: Değerlerimizi davranışa dönüştüren mutlu, başarılı bireyler yetiştirmek.

Misyon: Milli ve manevi değerlerine bağlı yaratıcı düşünen, özgüveni yüksek, çalışkan, temiz, onurlu, çevresine karşı duyarlı bireyler yetiştirmek için varız. Bunun için ulusal ve uluslararası projeler hazırlamaktayız. ERASMUS, E-TWİNİNNG projeleri ile Avrupa Kalite standartlarına ulaşmak için çalışmaktayız.

Başarılar: Avrupa Kalite Etiketi sahibiyiz. E-Twininng projesi yaparak belge alan 7 sınıfımız bulunmaktadır. Uulslaraarası Projemiz ile İtalya işbaşı Öğretmen Hareketliliği, akreditasyon Almanya Öğretmen Hareketliliği. Beslenme Dostu Okul olduk. Sıfır Atık belgesine sahibiz.

Pansiyon Bilgileri:
Saatler: 09:00-14.40
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://sehiterhanarilkokulu.meb.k12.tr

Adres - İstasyon Mahallesi 2330. Sokak No 34 ETİMESGUT/ANKARA

Yerleşim Yeri - Etimesgut İlçesi İstasyon Mahallesi

Adres - İstasyon Mahallesi 2330. Sokak No 34 ETİMESGUT/ANKARA

Ulaşım Kızılay yönünden gelmek için 530 numaralı Ulus istikametinden gelmek için ise 538 numaralı otobüsler kullanılabilir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz il merkezine 21 km. ve ilçe merkezine 1.5 km mesafededir.